+31 (0)182 39 44 55 team@burosix.nl
Communicatiebureau BuroSix

WIJ ZIJN BUROSIX

Hét creatieve communicatiebureau dat jouw gevoel en missie
omzet tot een bericht dat de ontvanger bereikt.

creatief communicatiebureau

Bericht succesvol bezorgd

Op ieder moment en bij iedere ontvanger

En dat al 33 jaar lang. Wij helpen merken met het verspreiden van hun boodschap. Wat de boodschap, of wie de ontvanger ook is.

Vroeger vooral in de vorm van traditionele PR. Tegenwoordig veel breder dan dat. Social media, on- en offline marketing campagnes, influencer marketing, beurzen, events, noem het maar op! Dit communicatiebureau maakt voor iedere boodschap een creatieve oplossing op maat.

Voor wie wij dat doen? Voor wie niet! Ons team is nieuwsgierig en bijt zich graag vast in iedere opdracht om een creatieve aanpak te bedenken. Met steeds hetzelfde uitgangspunt: bericht succesvol bezorgd.

Waarom burosix?

Creatief, vooruitstrevend en EfficiËnt

Wij bieden je een totaalpakket: van advies tot uitvoering zorgen wij ervoor dat alles geregeld is. Altijd. Je werkt nauw samen met ons team van ervaren en een tikkeltje eigenwijze specialisten. We houden de lijnen graag kort. Daar worden we zelf blij van en we denken dat voor jou hetzelfde geldt. Zo houd je genoeg tijd over voor andere belangrijke zaken en zorgen wij er intussen voor dat je boodschap wordt bezorgd bij de ontvanger.

%

no-nonsense

%

Eigenwijs

%

betrokken

communicatiebureau Groene Hart

LATEN WE SAMENWERKEN

We maken er samen een groot succes van! 

TESTIMONIALS

WAT onze klanten écht van ons vinden

Achter de schermen

Mooie plaatjes en soms een zinnig woord